Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/photos2lov/domains/photos2love.nl/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Zomerbruiloft: 5 handige tips!

Zomerbruiloft: 5 handige tips!

De meest populaire trouwmaanden zijn mei, juni en september. Toch zie je tegenwoordig steeds meer stellen die kiezen voor een trouwdag in juli of augustus. Een goede kans op mooi weer, maar ook een kans op erg warm weer. Om jouw bruiloft compleet in zomerse sferen te krijgen, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. In dit artikel lees je een aantal handige tips voor een zomerbruiloft.

Frisse drankjes

Zorg dat er bij binnenkomst naast koffie en thee ook frisse drankjes beschikbaar zijn. Regel bijvoorbeeld kannen met verse limonade, of (alcoholvrije) cocktails. Het staat niet alleen ontzettend leuk, het is ook erg verfrissend tijdens een warme dag!

Zonsondergang

Tijdens de warme maanden kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de zonsondergang. Verplaats je ceremonie bijvoorbeeld naar de avonduren, of kies ervoor om buiten te dineren in plaats van binnen. Dit levert ook meteen erg mooie foto’s op die de trouwfotograaf gedurende de dag van jullie maakt.

Zomerse decoratie

Zorg voor zomerse decoratie op de trouwlocatie. Maak gebruik van veel bloemen, plaats kannen verse limonade die de gasten zelf kunnen aftappen en gebruik veel lichte kleuren. Dit zorgt ook meteen voor frisse, zomerse foto’s!

Slecht weer…

Je wilt er niet over nadenken, maar zorg er wel voor dat je een back up plan hebt, mocht het toch slecht weer worden. Zorg dat je op een locatie bent waar je gemakkelijk naar binnen kunt, zodat je last minute nog kan beslissen om toch te wisselen van buiten naar binnen. Ook kun je buiten een tent opzetten, zodat je gasten in geval van regen daar kunnen plaatsnemen.

Zomers diner

Je kunt er voor kiezen om het diner ook in zomerse sferen te houden. Wat dacht je van frisse salades, koude gerechten en een barbecue? Afgesloten met vers fruit en ijs. Perfect om even af te koelen en toch te genieten van een heerlijk diner!

× WhatsApp met PHOTOS2LOVE