Waar moet je op letten bij het boeken van een bruidsfotograaf? Lees hier de 5 meest belangrijke punten!

PHOTOS2LOVE helpt bruidsparen graag bij het vinden van een geschikte bruidsfotograaf.

De bijzondere dag komt steeds dichterbij en na dat je al tal van zaken hebt geregeld, is het boeken van een bruidsfotograaf ook een belangrijke taak. Je wilt natuurlijk dat deze dag goed wordt vastgelegd, inclusief alle speciale momenten. Maar waar moet je nu op letten wanneer je een bruidsfotograaf boekt?

De fotografiestijl

Bekijk goed de verschillende stijlen bruidsfotografie van verschillende fotograven, of struin Pinterest af. Zorg dat je goed weet wat voor stijl je wilt en wat voor stijl absoluut niet. Wanneer jullie dit weten, kun je bruidsfotografen selecteren op hun stijl.

Tip: maak een collage/moodboard zodat jullie deze samen kunnen bespreken.

De klik

Heel belangrijk, er moet natuurlijk een goede klik zijn tussen jullie en de bruidsfotograaf. Plan daarom altijd een kennismakingsgesprek. Hier kun je kijken of het klikt met de bruidsfotograaf en/of de fotografiestijl jullie aanspreekt.

PHOTOS2LOVE plant graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Interesse? Let us know!

Duidelijke afspraken

Zorg dat je duidelijke afspraken maakt met de bruidsfotograaf over de prijs, datum, locatie etc. Het moet voor jullie beiden zo duidelijk mogelijk zijn, zodat er op de dag zelf geen misverstanden zijn. Zet alles op papier of e-mail, zodat vooraf alles duidelijk is.

Weten wat jullie willen

Het is erg belangrijk om zelf te weten wat je verwacht van de bruidsfotograaf, wat de locatie wordt van de foto’s, of je de hele dag de bruidsfotograaf nodig hebt of alleen voor de fotoshoot. Denk hier van te voren goed over na en zorg dat je dit op het kennismakingsgesprek samen bespreekt.

Vraag

Last, but not least, vraag raak! Wanneer je twijfels of onduidelijkheden hebt, schroom niet om deze aan de bruidsfotograaf te stellen. Zorg dat je voor het kennismakingsgesprek een aantal vragen op papier hebt staan die je graag zou willen stellen over dingen die jij belangrijk vindt om te weten.

Waar zou jij goed op letten?

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse