Channou & Stijn Annette & Richard Muriel & Jorin

Channou & Stijn

PHOTOS2LOVE heeft op vrijdag 28 augustus de bruiloft van  Channou en Stijn mogen vastleggen. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kwam duidelijk de wens van het bruidspaar naar voren dat de bruiloft moest worden vastgelegd met twee fotografen.

Op de dag zelf is onze fotograaf Christ begonnen met het vastleggen van de dag bij Channou, en is onze fotograaf Kevin begonnen bij Stijn – zodat van beide de voorbereidingen goed in beeld zijn gebracht.

Nadat Stijn, met de trouwbus Channou heeft opgehaald, zijn Kevin en Christ samen opgetrokken om de portretsessie vast te leggen met diverse externe lichtbronnen, en is het bruidspaar op een hele ontspannen wijze vastgelegd.

Na de portretsessie op oa. Strijp-S in Eindhoven, is het bruidspaar getrouwd op locatie Cocody in Geldrop – waar er na de ceremonie ruimte was voor een toast, gevolgd door een luxe BBQ.

Gedurende het avondprogramma, met oa. een fotobooth, sweettable, optreden van Band en DJ, was er om 02:00uur ook nog een heuze ‘closing cereomy’.

Bruiloft gefotografeerd door:

12193763_10203566069312161_8985019437271759265_n-e1455810165135.jpg
Kevin Verkruijssen
Fotograaf

Factsheet Bruiloft Channou & Stijn

  • Trouwdatum: 2015-08-28
  • Locatie Portretsessie: Eindhoven e.o.
  • Trouwlocatie: Cocody, Geldrop
  • Aantal Fotografen: 2 (Kevin & Christ)

In één woord: Perfect! – We hebben zo onwijs genoten van deze dag! De fotografen vulde ons op en top aan waar nodig, en zelfs zonder woorden begrepen ze wat we voor elkaar wilde krijgen met onze trouwfoto’s!

Channou & Stijn

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse