De 5 mooiste locaties voor een buitenlandse bruiloft 5 essentiele tips bij het...

De 5 mooiste locaties voor een buitenlandse bruiloft

Hier de titel van het artikel…

Natuurlijk is Nederland mooi, maar het is natuurlijk nog specialer om in het buitenland het ja-woord te geven. Hieronder zie je de 5 mooiste locaties in het buitenland, waar je de meest prachtige bruidsreportages kunt maken.

Amerika

Uitgestrekte landschappen, bruisende steden en tal van prachtige fotolocaties. Amerika is bij uitstek een perfect land als je geen alledaagse bruiloft wil. In Amerika kun je veel verschillende kanten op wat betreft je bruiloft en kun je hem helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Frankrijk

Wil je niet té ver weg, maar wel omringd worden door prachtige natuur, goed eten en een fijne sfeer? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een bruiloft in Frankrijk. Ook in Frankrijk kun je kiezen voor rustige natuur, een kasteel bij een mooi landschap of een gezellig dorpje.

Italië

Ook Italië is een populaire locatie voor een bruiloft en dan specifiek Toscane. Door het heuvelachtige landschap en de Italiaanse cultuur is Toscane een prachtige plek om te trouwen. Toscane kent vele verschillende fotogenieke plekjes, waar jullie zeker een prachtige bruidsreportage zullen schieten.

Ibiza

Feest, zon, hippie en kleur, dat zijn de vier basiswoorden voor een bruiloft op Ibiza. Wil je graag trouwen in de zon, op het strand of bij een zonsondergang? Dan is Ibiza een perfecte locatie voor jullie bruiloft!

Bali

Heb je een breder budget en wil je graag wat verder weg, kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden voor trouwen in Bali. Een vulkaan of een uitgestrekt landschap als achtergrond, in Bali kan het allemaal. Het is een prachtig eiland met vele verschillende landschappen.

PHOTOS2LOVE fotografeert naar jouw wensen, dus wij zijn zeker bereid om hiervoor een tripje te maken. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen wij jullie wensen bespreken en kunnen wij ons advies geven. Twijfel niet om een afspraak te maken!

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse