Vraag & Antwoord

PHOTOS2LOVE is van mening dat de reportages het beste tot hun recht komen wanneer wij minimaal een bepaald aantal uur op jullie dag aanwezig mogen zijn. Ons doel is om de gehele dag in beelden na te vertellen, een streven waar dit minimum aan bijdraagt.

Hoeveel tijd moeten wij reserveren voor de fotosessie op de trouwdag?
De ervaring leert, afhankelijk van het aantal locaties, dat jullie uit kunnen gaan van ongeveer 1,5 uur, exclusief reis-, in- en uitstaptijd.

Wees gerust, negen van de tien mensen die jullie op de PHOTOS2LOVE website zien, vonden zichzelf van tevoren niet fotogeniek. Het is ons werk om er voor te zorgen dat jullie mooi op de foto staan, dus maak jullie hier vooral geen zorgen om. De PHOTOS2LOVE portretsessies zijn altijd ontspannen en gezellig. Jullie kunnen met elkaar kletsen, lachen, gek doen of gewoon rondwandelen. Door meer met elkaar bezig te zijn dan met de camera, wordt al snel een sfeer gecreëerd waarin jullie je op je gemak voelen. Op deze spontane momenten fotograferen wij de meest oprechte en pure emoties, die voor zich spreken.

Ja, die mogelijkheid is er in de vorm van een LOVE shoot. Het is een ideale manier om op een locatie mooie foto’s te schieten van jullie samen. Deze foto’s kunnen jullie dan bijvoorbeeld weer gebruiken om een persoonlijke uitnodiging mee te maken voor de bruiloft. Maar wat misschien nog wel belangrijker is: een LOVE shoot zorgt ervoor dat jullie alvast kunnen wennen aan en kennis maken met de fotograaf en de camera.

PHOTOS2LOVE werkt zowel nationaal als internationaal, afhankelijk van de wens. Binnen Nederland worden er geen reiskosten gerekend. Voor bruiloften in het buitenland (destination weddings) zijn wij ook beschikbaar. De diverse fotografen van PHOTOS2LOVE hebben ruime ervaring met buitenlandse producties. Dit kunnen jullie dus gerust met ons bespreken.

Alle foto’s worden nabewerkt op kleur en contrast en in hoge resolutie aangeleverd. Tijdens het fotograferen willen wij de foto’s direct al zo goed mogelijk maken. Wij geven onze eigen draai aan de foto’s qua kleurintensiteit, tonaliteit en crop, maar wij blijven wel dicht bij de waarheid. Wij schieten alle foto’s in kleur en zetten deze later eventueel om naar sepia en/of zwart-wit.

PHOTOS2LOVE werkt met veel zorg aan jullie foto’s. Jullie krijgen de foto’s binnen vier weken in hoge resolutie op PHOTOS2LOVE USB stick thuisgestuurd.

Nee, die keuze is helemaal aan jullie zelf. PHOTOS2LOVE biedt enkel deze optie voor het luxe bundelen van de foto’s.

Absoluut! Alles wordt redundant uitgevoerd. In geval van ziekte zal er direct worden geschakeld zodat jullie bruiloft altijd perfect in beeld wordt gebracht en hier op geen enkele manier onder lijdt. Bovendien heeft de fotograaf altijd meerdere camera’s en lenzen bij zich. PHOTOS2LOVE speelt met dit soort belangrijke gebeurtenissen op safe en vermijdt risico’s. Als er iets onverwachts kapot gaat, is er voor jullie als bruidspaar niets aan de hand.

Geen antwoord?

Indien jullie nog vragen hebbem, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij jullie terug!

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse