Bruidsfotografie

De voornaamste focus van PHOTOS2LOVE ligt bij bruidsfotografie. Tijdens jullie bruiloft is de fotograaf een vast aantal uur op de dag aanwezig en tot jullie beschikking om een mooie sessie te verzorgen die alle details van de sfeer meeneemt. Om er voor te zorgen dat jullie voorkeuren, suggesties en ideeën volledig tot uiting komen biedt PHOTOS2LOVE vooraf altijd een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken en het tot in de puntjes door te nemen. Jullie wensen zijn ons streven.

LOVE Shoot

Aan een bruiloft gaat veel vooraf. PHOTOS2LOVE kan hier op verschillende manieren qua vastlegging in betrokken worden, geheel naar hoe jullie het voor ogen hebben. Hierbij kunnen jullie denken aan het schieten van beelden voor de trouwuitnodigingen of een fotosessie op de vrijgezellendag. Deze service biedt daarnaast ook een manier om beter kennis te maken met de fotograaf of fotografen van PHOTOS2LOVE.

2nd Shooter

Indien de wens bestaat is het voor het bruidspaar bij PHOTOS2LOVE mogelijk om een ‘second shooter’ te boeken. Dit is, naast de hoofdfotograaf, een tweede fotograaf die op de dag meeloopt om de zogenaamde ‘backstage shots’ te verzorgen. Op deze manier kan een nog vollediger beeld van de trouwerij geschetst worden. Ook is dit een ideale constructie om foto’s te schieten van de periode en setting voordat het bruidspaar elkaar ziet.

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse