Trouwalbums

Een fotoalbum van PHOTOS2LOVE onderscheidt zich van andere fotoalbums die vaak op gewoon papier geprint worden. Wij belichten al onze fotoalbums net als echte foto’s op de hoogste kwaliteit Fujicolor papier. Dit levert de mooiste en meest heldere kleuren op, zonder rasters of strepen in de donkere partijen. Als trouwalbum adviseren wij een fotoalbum met Fujicolor Lustre Album Paper. Dit subtiele zijdeglans papier is perfect geschikt voor huwelijksfotografie.

Wij besteden veel aandacht aan de afwerking van onze trouwalbums. Elk fotoalbum wordt ambachtelijk ingebonden en met de hand gecontroleerd. Is het helemaal recht? Mooie rug? Goed gelijmd? En ontsierende barcodes en reclamelogo’s komen niet voor in onze fotoalbums!

Vlakliggende pagina’s
Door een speciale inbindtechniek bestaan uw linker- en rechterpagina uit één blad fotopapier. Het resultaat: vlakliggende pagina’s zonder storende witte rand in het midden. Dit geeft een extra dimensie aan uw opmaakmogelijkheden. Ideaal voor een foto van de hele familie van het bruidspaar!

PHOTOS2LOVE Trouwalbums – Informatie

Prints (Canvas, Dibond, Xpozer PRO)

PHOTOS2LOVE levert diverse mogelijkheden om de prachtige foto’s als wanddecoratie in te zetten. Denk hierbij aan een canvasdoek, dibond of een Xpozer-afdruk.

Waarom PHOTOS2LOVE?

Met PHOTOS2LOVE kiezen jullie voor kwaliteit, stijl en een persoonlijke benadering. Tevens kiezen jullie voor een vakbekwame en veelzijdige fotograaf die jullie wensen op een voetstuk plaatst en deze perfect aanvoelt. PHOTOS2LOVE biedt persoonlijke service en duidelijkheid voor bruidsparen en neemt jullie volledig mee in de mogelijkheden en het proces.

Kiezen voor PHOTOS2LOVE is kiezen voor een stukje van jullie toekomst. Laat jullie verrassen en verbazen.

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse