Wie zijn wij

PHOTOS2LOVE – creatieve, bijzondere en betaalbare bruidsfotografie

PHOTOS2LOVE is ontstaan vanuit de overtuiging dat fotografie een essentieel onderdeel van een trouwerij vormt. Wij streven ernaar om dit aspect zo goed mogelijk te laten bijdragen aan de herinnering aan jullie bruiloft. Wij bieden service, kwaliteit en persoonlijke benadering tegen mooie tarieven. Sinds 2010 zijn vele tevreden bruidsparen jullie voorgaan, en wij hopen dat wij ook aan jullie bruiloft onze bijdrage mogen leveren.

Waarom PHOTOS2LOVE?

Met PHOTOS2LOVE wordt jullie bruiloft voorzien van unieke en hoogwaardige fotografie. Er zijn verschillende vlakken waarop PHOTOS2LOVE zich onderscheidt, waarbij jullie kunnen denken aan een aantal belangrijke kwaliteiten.

  • PHOTOS2LOVE biedt vooraf altijd een vrijblijvend gesprek aan om kennis te maken en de plannen en ideeën door te spreken. Een perfecte voorbereiding.
    Jullie wensen, ideeën, voorkeuren en smaken staan centraal en worden volledig meegenomen
  • De fotografen van PHOTOS2LOVE staan in dienst van de bruiloft en treden niet op de voorgrond, wat oprechte en pure beelden oplevert. Zij vangen elk detail van de dag en laten geen moment ongezien voorbij gaan.
  • PHOTOS2LOVE werkt vanuit ervaring, professionaliteit en mensenkennis.
    Service staat bij PHOTOS2LOVE hoog in het vaandel. Het leveren van een totaalpakket is hierbij het streven.
  • PHOTOS2LOVE biedt duidelijkheid en is betaalbaar en transparant in prijzen.
  • PHOTOS2LOVE biedt verschillende manieren om te foto’s te verwerken, zoals een trouwalbum, canvas of dibond. Vind de manier die het beste bij jullie past.
  • PHOTOS2LOVE biedt tevens de optie om shoots te verzorgen op bijvoorbeeld een vrijgezellendag of om een tweede fotograaf bij te boeken

Specifieke Wensen?

En mocht er toch iets zijn dat jullie missen, schroom dan vooral niet om het aan te geven; PHOTOS2LOVE is heel flexibel en staat open voor suggesties.

PHOTOS2LOVE en…

CPN / NPS

De fotografen van PHOTOS2LOVE schieten allen met Canon of Nikon en zijn aangesloten bij Canon Professional Network (CPN) of Nikon Professional Services (NPS). Beiden zorgen er voor dat op het moment er iets aan de hand is met de camera’s of objectieven, deze met voorrang worden onderzocht, gerepareerd en, indien nodig, er tijdelijke vervanging is van de apparatuur.

Slideshows

PHOTOS2LOVE biedt mooie digitale slideshows om de foto’s op gedetailleerde wijze weer te geven.

Trouwshop.com

PHOTOS2LOVE is partner van Trouwshop.com. Naast dat PHOTOS2LOVE toekomstige bruidsparen zelf met haar eigen netwerk kan en wil ondersteunen, biedt Trouwshop.com een verzameling van diverse leveranciers.

Spread the Word

Hebben jullie positieve ervaringen met PHOTOS2LOVE? Deel het gerust met jullie vrienden, familie en kennissen. Wij bezorgen hen graag een soortgelijke geweldige ervaring.

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse