Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/photos2lov/domains/photos2love.nl/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

Werkwijze

Kwaliteit, Creativiteit en Professionaliteit

PHOTOS2LOVE heeft in haar kern de pijlers kwaliteit, creativiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Onze filosofie en insteek is dat de bruiloft het verhaal vertelt en dat de trouwfotograaf in dienst staat van deze speciale aangelegenheid, waarbij hij het verhaal vastlegt.

De fotograaf beweegt zich op de achtergrond waardoor zijn aanwezigheid niet opvalt of expliciet is, maar tegelijkertijd alle beelden vangt die deel uitmaken van het geheel, alsof hij overal direct bovenop staat. Dit creëert ruimte voor spontane en oprechte fotografie waarbij de trouwerij op een natuurlijke en pure wijze naar voren komt. De fotograaf zoomt letterlijk in op alle details en accenten van jullie bruiloft; waar het bruidspaar het centrale punt van aandacht en focus vormt, worden bijvoorbeeld ook de gasten, de locatie, de cadeaus, de decoraties en het eten vastgelegd binnen de sfeer van het totaalplaatje.

Vanaf het begin tot het eind is de fotograaf voor jullie beschikbaar, zodat geen moment onopgemerkt voorbij gaat.

× WhatsApp met PHOTOS2LOVE