Werkwijze

PHOTOS2LOVE: Kwaliteit, Creativiteit en Professionaliteit!

PHOTOS2LOVE heeft in haar kern de pijlers kwaliteit, creativiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Onze filosofie en insteek is dat de bruiloft het verhaal vertelt en dat de trouwfotograaf in dienst staat van deze speciale aangelegenheid, waarbij hij het verhaal vastlegt.

De fotograaf beweegt zich op de achtergrond waardoor zijn aanwezigheid niet opvalt of expliciet is, maar tegelijkertijd alle beelden vangt die deel uitmaken van het geheel, alsof hij overal direct bovenop staat. Dit creëert ruimte voor spontane en oprechte fotografie waarbij de trouwerij op een natuurlijke en pure wijze naar voren komt. De fotograaf zoomt letterlijk in op alle details en accenten van jullie bruiloft; waar het bruidspaar het centrale punt van aandacht en focus vormt, worden bijvoorbeeld ook de gasten, de locatie, de cadeaus, de decoraties en het eten vastgelegd binnen de sfeer van het totaalplaatje.

Vanaf het begin tot het eind is de fotograaf voor jullie beschikbaar, zodat geen moment onopgemerkt voorbij gaat.

Wij vonden het super om onze bruiloft door Kevin, de fotograaf van PHOTOS2LOVE te laten vastleggen. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Chahid & Samantha Charrak

PHOTOS2LOVE heeft een geweldige prestatie geleverd. Zowel tijdens de voorbereidende gesprekken, als op de dag zelf zijn wij op ons gemak gesteld en dat zien we terug op de foto's!

Mandy & Wesley

PHOTOS2LOVE voelt het bruidspaar gewoon goed aan, luistert goed naar de wensen en het resultaat is verbluffend!

Ron & Inger Huisman

PHOTOS2LOVE is zeer professioneel en je voelt je als bruidspaar snel op je gemak. Onze foto's zijn echt fantastisch geworden! We zijn er ontzettend blij mee!

Mischa & Patty Oudhof

Je merkt niet dat de fotograaf er is, maar het blijkt dat hij niks mist. Prachtige foto's. Scherp, helder en knallende kleuren van alle mooie momenten. Een waar genoegen!

Floris & Clarisse